image
image
image
image

Regio Zuid Holland

Agenda 2018 regio Zuid-Holland

Informatie:
Bob Revet, tel.: 06 - 53 54 03 92, Email 
Adri v.d. Kley, tel.: 070 - 393 56 86, Email

Plaats van samenkomst:
Duivensportzaal 'De Vriendschap' 
Kon. Wilhelminaweg 
2802 HZ  Gouda (volg het pad tussen de huisnummers 196 en 206 tegenover Zorgcentrum Korte Akkeren) 
Tel.: 0182 - 52 84 34

Aanvang bijeenkomsten: 14:00 uur (tenzij anders vermeld)

Foto’s Teckelevenementen Regio Zuid-Holland:

https://myalbum.com/TeckelevenementRegioZH

 
  Juli en Augustus - Zomerstop
28 oktober

Herfstwandeling Lage Vuursche zondag 28 oktober
Op veler verzoek, om te kunnen genieten van de herfstkleuren, gaan we op zondag 28 oktober voor de tweede keer dit jaar wandelen in Lage Vuursche. We verzamelen tussen 11.30 uur en 12.00 uur bij het parkeerterrein Kloosterlaan 1/ Karnemelkseweg.
De Lage Vuursche is een prachtig gebied en ligt tussen Hilversum en Soest/Soestdijk en is vanuit alle richtingen goed bereikbaar. Via de N415 (Hilversum/Baarn) en de N234 (Soestdijk/Bilthoven) treft u de nodige ANWB borden aan.
Na afloop van de wandeling kunnen we (op eigen kosten) iets gebruiken in een van de pannenkoekenrestaurants. We kunnen dit niet van tevoren bespreken, maar de ervaring leert dat er meestal voldoende plaats is in de restaurants.
We vinden het leuk om deze wandeling wederom te organiseren om zo ook de leden van de Regio Utrecht de gelegenheid te geven om gezellig met uw teckel(s) met ons in dit mooie bosgebied mee te wandelen.
We rekenen weer op een grote opkomst.

18 november Vachtverzorging

Op 18 november hebben wij een trimmiddag. Neem een handdoek, kam en borstel mee en natuurlijk uw teckel. Het is niet alleen bedoeld voor de ruwhaarteckel maar ook de lang en korthaar teckel hebben verzorging nodig De dames Magda Reibel, langhaar fokster en Margot Kolk, ruwhaar fokster kunnen u daarbij helpen. Deze middag wordt gehouden in Duivensportzaal “De Vriendschap”, Kon. Wilhelminaweg, 2802 HZ  Gouda (volg het pad tussen de huisnummers 196 en 206 tegenover Zorgcentrum Korte Akkeren)
Aanvang 14.00 uur

  Vanwege de feestdagen wordt er in de maand december geen aktiviteiten georganiseerd.