image
image
image
image

Regio Zuid Holland

Agenda 2018 regio Zuid-Holland

Informatie:
Bob Revet, tel.: 06 - 53 54 03 92, Email 
Adri v.d. Kley, tel.: 070 - 393 56 86, Email

Plaats van samenkomst:
Duivensportzaal 'De Vriendschap' 
Kon. Wilhelminaweg 
2802 HZ  Gouda (volg het pad tussen de huisnummers 196 en 206 tegenover Zorgcentrum Korte Akkeren) 
Tel.: 0182 - 52 84 34

Aanvang bijeenkomsten: 14:00 uur (tenzij anders vermeld)

 
27 mei

Wandeling Lage Vuursche

Op zondag 27 mei gaan we weer wandelen in Lage Vuursche. We verzamelen tussen 11:30 uur en 12:00 uur bij het parkeerterrein Kloosterlaan 1 / Karnemelkseweg. De Lage Vuursche is een prachtig gebied en ligt tussen Hilversum en Soest/Soestdijk en is vanuit alle richtingen goed bereikbaar. 
Via de N415 (Hilversum/Baarn) en de N234 (Soestdijk/Bilthoven) treft u de nodige ANWB borden aan. Na afloop van de wandeling kunnen we (op eigen kosten) iets gebruiken in een van de pannenkoekenrestaurants. 
We kunnen dit niet van tevoren bespreken, maar de ervaring leert dat er meestal voldoende plaats is in de restaurants. We vinden het leuk om deze wandeling wederom te organiseren om zo ook de leden van de Regio Utrecht de gelegenheid te geven om gezellig met uw teckel(s) met ons in dit mooie bosgebied mee te wandelen. 
We rekenen weer op een grote opkomst

24 juni

Teckelrennen in Bleiswijk

Zondag 24 juni is het weer zover. Op deze laatste zondag van juni is de traditie om onze teckelrennen te organiseren. Een leuke activiteit voor het hele gezin en aangemoedigd door de vele fans zetten onze kleine rakkers dan weer hun beste pootjes voor om als eerste over te finish te komen. Deze altijd zeer vrolijke activiteit wordt gehouden in Bleiswijk op het terrein rechts van restaurant ’t Zeeltje, Kooilaan 3, 2665 KR Bleiswijk (Recreatiegebied Rottemeren). 
Inschrijven vanaf 10:30 uur - Aanvang 11:00 uur
Om op tijd te kunnen beginnen en vertraging te voorkomen vragen wij u vriendelijk om net als in voorgaande jaren gebruik te maken van de mogelijkheid uw teckel(s) alvast van tevoren in te schrijven via onderstaande e-mailadressen: regioz-h@teckelclub.nl of regioz-h2@teckelclub.nl. 
Natuurlijk kan er op de dag zelf ook worden ingeschreven. Wij zouden het zeer op prijs stellen, omdat wij als organisatie er vaak niet aan toekomen, als de leden foto’s zouden willen maken en deze aan ons willen toesturen. Graag tot ziens op een van onze activiteiten.

  Juli en Augustus - Zomerstop
9 september strandwandeling Katwijk/Noordwijk
28 oktober Wandeling
18 november Vachtverzorging
Aanvang: 14:00 uur
  Vanwege de feestdagen wordt er in de maand december geen aktiviteiten georganiseerd.