Regio Oost-Brabant & Limburg

Zondag Informatie:
Linda Dams, tel.: 06 – 46 98 92 93 
e-mail: regio-limburg@teckelclub.nl
Ronald Bartelink , tel.:  06 – 10 07 90 29 
e-mail: regioo-br.limburg@teckelclub.nl

Plaats van samenkomst: Dit verschilt per regiomiddag, zie hiervoor de betreffende datum.

Aanvang bijeenkomsten: zie bij de betreffende datum.

Routeplanner

 

Agenda Regio Oost-Brabant & Limburg 2017
Noteer onderstaande regiomiddagen alvast in uw agenda.

 

Juli en Augustus - Zomerstop

Zondag 10 september - Teckelrennen in Ospeldijk

Eindelijk is het zo ver: de Lustrum-editie van ons favoriete evenement ‘teckelrennen’ komt eraan. Dit wordt een feest voor het hele gezin! Ook dit jaar zijn we weer welkom bij Hondenschool ’t Peelhofke in Ospeldijk. Hier gaan alle teckels strijden om de snelste tijd. Net als vorig jaar maken we twee startvelden en starten we in drie categorieën. De volwassen teckels (vanaf 9 maanden tot t/m 8 jaar) starten op het hoofdveld. Puppy’s en senioren (vanaf 9 jaar e.o.)  gaan in de kleinere ring van start. Uiteraard staan er voor de winnaars per categorie mooie prijzen klaar. We hopen dat de winnaars van vorig jaar ook weer komen om hun titel te verdedigen. Het teckelrennen staat bekend als een hilarisch evenement in een ontspannen sfeer. Kom dus allemaal naar Ospeldijk. Doe mee met je teckel(s) of kom kijken en moedig de deelnemers aan! Inschrijven kan ter plekke vanaf 13:00 uur. Start teckelrennen: circa 13:45 uur. Locatie: Hondenschool ‘Peelhofke, Meijelsedijk 119, 6035 RJ Ospeldijk (nabij Nederweert).

Zondag 8 oktober - Herfstwandeling Nationaal Park Meinweg

De Meinweg is een schitterend stukje natuur van ongeveer 1800 hectare groot. Het ligt in de meest oostelijke hoek van Midden-Limburg en is aan drie kanten omsloten door Duitsland. Een prachtige omgeving met zeer wisselende landschappen en unieke flora en fauna. Dus kom allen lekker meewandelen deze zondag.
Bijzonder ditmaal is dat we door officiële losloopgebieden komen. Dus (indien gewenst) kunnen de teckels lekker los en ravotten! Stevige stappers voor de baasjes zijn een aanrader want we het is een flinke wandeling van circa 7,5 kilometer.
Let op: we vertrekken dit keer vanaf een nieuw adres: Brasserie De Boshut/Bezoekerscentrum de Meinweg, Meinweg 2, 6075 NA Herkenbosch. Verzamelen vanaf 11:00 uur. Start wandeling: 11:30 uur.

Zondag 26 november – lezing ‘Holistische Geneeskunde’

Ditmaal een lezing door dierenarts Wim de Leeuw (Dierenartsenpraktijk BIO MENTOR) met als thema Holistische Geneeskunde; een diergerichte benaderingswijze waarbij zowel natuurlijke - als moderne zienswijzen een plaats hebben. De lezing vindt plaats op een locatie in Midden-Limburg en start om 14:00 uur. Dit programma, incl. een pauze, duurt tot ongeveer einde middag. Interesse? Meldt u dan nu aan per e-mail bij de regiocommissieleden. U ontvangt van ons dan de adresgegevens. Deelname is gratis voor NTC-leden. Let op: vol = vol, dus wees er snel bij!

 

Heb je vragen over onze regio-activiteiten?

Neem dan contact op met een van de regio-commissieleden:

Ronald Bartelink, tel.  06 – 10 07 90 29 / regioo-br.limburg@teckelclub.nl 
Linda Dams, tel. 06 – 46 98 92 93 / regio-limburg@teckelclub.nl