Regio Zuid-Holland

Informatie:
Bob Revet, tel.: 06 - 53 54 03 92
email: regioz-h@teckelclub.nl
Adri v.d. Kley, tel.: 070 - 393 56 86
email: regioz-h2@teckelclub.nl 

Plaats van samenkomst:
Duivensportzaal 'De Vriendschap'
Kon. Wilhelminaweg
2802 HZ  Gouda (volg het pad tussen de huisnummers 196 en 206 tegenover Zorgcentrum Korte Akkeren)
Tel.: 0182 - 52 84 34

Aanvang bijeenkomsten: 14.00 uur (tenzij anders vermeld)

Routeplanner

 

Agenda Regio Zuid-Holland 2017
Noteer onderstaande regiomiddagen alvast in uw agenda.

 

Zondag 25 juni - Teckelrennen in Bleiswijk

Zondag 25 juni is het weer zover. Op deze laatste zondag van juni is de traditie om onze teckelrennen te organiseren. Een leuke activiteit voor het hele gezin en aangemoedigd door de vele fans zetten onze kleine rakkers dan weer hun beste pootjes voor om als eerste over te finish te komen. Deze altijd zeer vrolijke activiteit wordt gehouden in Bleiswijk op het terrein rechts van restaurant ’t Zeeltje, Kooilaan 3, 2665 KR Bleiswijk (Recreatiegebied Rottemeren). Inschrijven vanaf 10:30 uur - Aanvang 11:00 uur. Om op tijd te kunnen beginnen en vertraging te voorkomen vragen wij u vriendelijk om net als in voorgaande jaren gebruik te maken van de mogelijkheid uw teckel(s) alvast van te voren in te schrijven via onderstaande e-mailadressen:
- regioz-h@teckelclub.nl of regioz-h2@teckelclub.nl  
Natuurlijk kan er op de dag zelf ook worden ingeschreven. Wij zouden het zeer op prijs stellen, omdat wij als organisatie er vaak niet aan toekomen, als de leden foto’s zouden willen maken en deze aan ons willen toesturen.

Juli en Augustus - Zomerstop

Zondag 10 september - Strandwandeling Katwijk/Noordwijk

Onze eerste activiteit na de vakantie is traditioneel onze jaarlijkse strandwandeling Katwijk aan Zee / Noordwijk. Verzamelen om 10:30 uur bij Strandpaviljoen ’t Wantveld, Noordduinen 17, Katwijk aan Zee. Het strandpaviljoen ligt aan de duinen bij de strandopgang aan de noordzijde van het parkeerterrein Noordduinen (circa 300 meter). Vanaf 11:00 uur wandelen we richting Strandtent Take 2, Noordwijk, alwaar we een pauze houden om op eigen kosten iets te drinken of te eten.
De gezamenlijke wandeling vanaf ’t Wantveld naar Take 2 duurt ongeveer drie kwartier tot een uur en de terugwandeling gaat, zo is onze ervaring, vaak op eigen gelegenheid. Tijdens deze wandeling mogen de honden, natuurlijk op eigen risico, loslopen. Er is wel een opruimplicht, dus denk voor vertrek nog wel even aan de poepzakjes.

Zondag 29 oktober - Lezing over dierenpathie

Zondag 19 november - Wandeling in Lage Bergse bos