Regio Gelderland

Informatie:
A. Duringhof Lochem, tel.: 0573 - 25 43 21
regiogelderland@teckelclub.nl
A.A. Koolmees Apeldoorn, tel.: 055 - 366 60 49
 
Plaats van samenkomst:
Café Susebeek,
Ruurloseweg 42,
7021 HC Zelhem.
Tel.: 0314 - 62 13 40
 
Aanvang bijeenkomsten: 11.00 uur (tenzij anders vermeld)
 

 

Agenda Regio Gelderland 2017
Noteer onderstaande regiomiddagen alvast in uw agenda.

 

Zondag 29 oktober – Teckelbespreking 

Een leuke mogelijkheid om uw teckel door teckel keurmeester Ineke Koolmees te laten beoordelen. Door eerdere besprekingen weten wij dat Ineke op heel ongedwongen wijze omgaat met uw teckels. Zij zal de hondjes op tafel betasten en zij zal hun gangwerk beoordelen. Leuk als voorproefje als u een keer naar een show wilt.
Maar ook als u gewoon graag een keer een beoordeling van uw teckel wilt. Uit ervaring weten wij dat dit een leerzame en heel gezellige ochtend zal gaan worden.
En ……… Ineke zal zeggen: uiteindelijk gaat u met uw kampioen naar huis! Wij kijken uit naar veel teckels en naar u.

Zondag 26 november – Teckellezing

Wij zijn heel blij dat wij Ewald bereid hebben gevonden voor ons een lezing te houden. Ewald is eigenaar van Hondenschool: Dogtrack in Apeldoorn. Hij heeft van zijn grote hobby zijn beroep kunnen maken.
Ewald heeft een heel groot hart voor honden. Naast al de lessen die hij geeft houdt hij zich ook bezig met probleemgedrag van honden. Zo nodig komt hij ook bij u thuis om de leefsituatie van de hond te zien. Ewald zal zijn lezing houden over GEDRAG.
En ……….. als je hem zijn gang laat gaan kan hij uren lang daarover praten ……..
Vanzelfsprekend zal er ook ruim gelegenheid zijn om hem vragen te stellen. Wij hopen dat u net zo uitkijkt naar deze ochtend als wij. Wij hopen u in grote getalen te zien!!!