image
image
image
image

Regio Noord Holland

Agenda 2018 regio Noord-Holland


Informatie:
A. Sluiter-Schoonderbeek, tel.: (075) 6215694, Email
Inge Bruyn, tel.: (06) 31190999, Email
 
Plaats van samenkomst:
KCZIJ eo
Sportpark Kalverhoek
Zuiderweg 72a
1456 NH Wijdewormer
Tel: 075 - 615 95 44 (kantine)

Algemene informatie

Bij al onze wandelingen is het verplicht dat uw loslopende hond een halsband of tuig draagt.
Bij grote aantallen kan uw hond los als hij goed bij u blijft en goed luistert.

Na (bijna) elk evenement kunt u alle foto`s vinden op de volgende link van my album
https://myalbum.com/TeckelevenementRegioNH


25 november

Duinwandeling te Groet
Sinds jaar en dag al een ontzettend populaire wandeling van deze regio. Wandelend door dit uitgestrekte duingebied, wat behoort tot de mooiste van Nederland waar open duinen worden afgewisseld met dichte bossen en natte vlakten, is een lust voor hond en baas. In deze prachtige omgeving is het heerlijk uitwaaien. Wij verwelkomen u dan ook graag op deze wandeling.
Als gebruikelijk verzamelen we om 11.00 uur in restaurant “De Duingroet”, Heereweg 284, 1873GC Groet, vanwaar wij om 11.30 uur vertrekken voor de wandeling.
Voor wie wil: u kunt, op eigen rekening, genieten van een kop koffie of thee vooraf en eventueel lunchen achteraf. Dit is natuurlijk niet verplicht. Alleen wandelen mag ook! Denkt u wel aan het meenemen van poepzakjes zodat we de natuur net zo achterlaten, als we hem vonden!
Denkt u hier ook nog even aan?? Uw hond kan alleen los als u ervaring heeft op dit soort gezamenlijke wandelingen en daarbij uw hond goed bij u kon houden. En een losse hond is verplicht een halsband of tuig te dragen.