image
image
image
image

Regio Oostbrabant & Limburg

Agenda 2018 regio Oost-Brabant en Limburg

Informatie:
Linda Dams, tel.: 06 – 46 98 92 93 , e-mail
Ronald Bartelink , tel.:  06 – 10 07 90 29 , e-mail  

Plaats van samenkomst: Dit verschilt per regiomiddag, zie hiervoor de betreffende datum.

Aanvang bijeenkomsten: zie bij de betreffende datum.


  Juli en Augustus - Zomerstop
16 september

Zondag 16 september - Teckelrennen te Ospeldijk
Traditiegetrouw vindt deze favoriete regio-activiteit plaats in Ospeldijk bij Hondenschool ’t Peelhofke (Meijelsedijk 119, 6035 RJ Ospel). Gezien de grote belangstelling voor het teckelrennen  in de afgelopen jaren, hebben we voor deze editie wat zaken aangepast. Hierdoor is de wachttijd tussen de races wat korter. Verder zijn er ditmaal diverse horecapunten verspreid over het veld, is er een vernieuwd terras en is er vertier voor jong & oud. Voldoende ingrediënten waardoor bezoekers mogen rekenen op een super leuke middag. Inschrijven vanaf 12.00 uur. Het teckelrennen start om 13.00 uur. De races vinden plaats op meerdere velden en in drie leeftijdsklassen, te weten: pups, volwassenen en senioren geracet. Per klasse staan er leuke prijzen klaar. Het belangrijkste is echter dat iedereen kan genieten van een gezellige middag terwijl de teckels strijden om de snelste tijden. Wij zorgen voor de juiste voorbereidingen en een strakke organisatie. We zien jullie allemaal graag in Ospeldijk als deelnemer of als toeschouwer want dat is ook meer dan de moeite waard!

7 oktober

Zondag 7 oktober – Dauwtrappen te Mheer
Dauwtrappen in Limburg!
Dat wordt vroeg op staan want deze wandeling start om 7.00 uur. We wandelen door de mooie Limburgse heuvels en ondertussen genieten we van de natuur. Voor de liefhebbers is er – na de wandeling  - een heerlijk ontbijtbuffet tegen betaling van 12,50 euro. Wil je deelnemen aan het ontbijt? Dan graag aanmelden en betalen voor 30 september op het volgende banknummer: NL81 RABO 0188212256 t.n.v.  L. Dams. Niets is verplicht; alleen wandelen kan uiteraard altijd en hiervoor hoef je niet vooraf te reserveren. Verzamelen vanaf 6.45 uur op de parkeerplaats bij Café Quanten, Dorpsstraat 3, 6261 NH Mheer. De wandeling start om 7.00 uur.

18 november

Lezing ‘vaccineren of titeren?’
In de regio Echt verzorgen we een lezing over het thema ‘Vaccineren of titeren?’ teven de mogelijkheid een titerbepaling te laten uitvoeren deze middag bij je hond. Aanmelden verplicht (per e-mail bij de regio-commissieleden)in verband met beperkt aantal beschikbare plaatsen.

16 december

Winterwandeling
Locatie en detail volgen.

 

Heb je vragen over onze regio-activiteiten?
Neem dan contact op met een van de regio-commissieleden: