image
image
image
image

Regio Oostbrabant & Limburg

Agenda 2018 regio Oost-Brabant en Limburg

Informatie:
Linda Dams, tel.: 06 – 46 98 92 93 , e-mail
Ronald Bartelink , tel.:  06 – 10 07 90 29 , e-mail  

Plaats van samenkomst: Dit verschilt per regiomiddag, zie hiervoor de betreffende datum.

Aanvang bijeenkomsten: zie bij de betreffende datum.


   
Zondag
18 november

Lezing ‘vaccineren of titeren?’
In de regio Echt verzorgen we een lezing over het thema ‘Vaccineren of titeren?’ teven de mogelijkheid een titerbepaling te laten uitvoeren deze middag bij je hond. Aanmelden verplicht (per e-mail bij de regio-commissieleden)in verband met beperkt aantal beschikbare plaatsen.

Zondag
16 december

Winterwandeling door Weerterbos
We verzamelen deze zondagochtend aan de rand van het Weerterbos, nabij de parkeerplaats van Huyskamer Daatjeshoeve. Om 11.30 uur start de winterwandeling. Het Weerterbos is een mooi natuurgebied bestaande uit bossen, vennen, grasland en kleine heidevelden. Kortom: zeker de moeite waard om heerlijk te wandelen. Na de wandeling zijn we van harte welkom om in het zaaltje van Huyskamer Daatjeshoeve nog heerlijk na te kletsen onder het genot van een kop koffie of anders lekkers. Adres: Heugterbroekdijk 34, 6031 LE  Nederweert.

Zondag
20 januari 2019

Teckelwandeling Midden-Limburg
Deze zondag organiseren we een mooie winterwandeling voor alle baasjes en teckels! Ditmaal in de regio Heythuysen (Midden-Limburg). De verzamellocatie volgt zo snel mogelijk maar de datum kun je alvast in je agenda reserveren. Graag tot dan!

 

Heb je vragen over onze regio-activiteiten?
Neem dan contact op met een van de regio-commissieleden: