image
image
image
image

Regio Oostbrabant & Limburg

Agenda 2018 regio Oost-Brabant en Limburg

Informatie:
Linda Dams, tel.: 06 – 46 98 92 93 , e-mail
Ronald Bartelink , tel.:  06 – 10 07 90 29 , e-mail  

Plaats van samenkomst: Dit verschilt per regiomiddag, zie hiervoor de betreffende datum.

Aanvang bijeenkomsten: zie bij de betreffende datum.20 januari 2019

Winterwandeling Heythuysen

Deze dag gaan we weer lekker wandelen. Ditmaal in MiddenLimburg in het Leudal. Een heel mooi gebied met een gevarieerd landschap. Trek je stevige stappers maar aan en wandel gezellig met ons mee. Start wandeling 11:30 uur
Verzamelen vanaf circa 11:00 uur op het terrein van: 
Restaurant De Busjop, Busschopsweg 9, 6093 AA Heythuysen
. Graag tot dan!

24 februari 2019

Workshop gedrag & gehoorzaamheid

Met hulp van een deskundige trainer hebben we een interessante workshop bedacht. Het thema is Gedrag & Gehoorzaamheid. Altijd een uitdaging voor onze ondeugende teckels! Tijdens de workshop krijgt u vele tips en leert u van alles op het gebied van Gedrag & Gehoorzaamheid. Uiteraard gaan we het geleerde ook in praktijk brengen. Kortom: een leerzame bijeenkomst voor de teckels en de baasjes!
Vooraf aanmelden per e-mail verplicht gezien het beperkt aantal deelnemers dat we kunnen ontvangen, vol = volLocatie: regio Geldrop.
Wij wensen u allemaal fijne feestdagen

17 maart 2019

Teckelwandeling

Deze zondag een heerlijke wandeling door het bekende Meinweggebied (nationaal park de Meinweg). Dit prachtige gebied proberen we jaarlijks op te nemen op de activiteitenkalender. Let op: we verzamelen en vertrekken vanaf een nieuwe locatie in de regio Vlodrop. Het adres volgt z.s.m.
Verzamelen vanaf 11:00 uur en we starten met de wandeling om 11:30 uur. Vergeet je stevige schoenen niet want het gebied is wat ruig en heuvelachtig. Graag tot dan allemaal! 

  Heb je vragen over onze regio-activiteiten?
Neem dan contact op met een van de regio-commissieleden: