image
image
image
image

Regio Noord Brabant & Zeeland

Agenda 2018 regio Noord Noord-Brabant en Zeeland

Informatie:
Mia Swanenberg, tel.: 0168 - 45 24 51
Jolanda en Eddy van Laerhoven, tel. 076-598 51 56 of 06 - 53 76 94 62
Email

Plaats van samenkomst:
Het Dorpshuis "Het Kompas",
Bovenstraat 18,
4741 AV Hoeven.
Tel.: 0165 - 31 28 12

Aanvang bijeenkomsten: 14.00 uur (tenzij anders vermeld)

 

Ringtraining
Al vele jaren heeft de regio Noord Brabant & Zeeland in de winterperiode ringtraining verzorgd, afgelopen jaar hebben we helaas door te weinig deelname deze niet door kunnen laten gaan wat we zeer betreuren. Naast de goede training was het ook erg gezellig en was er altijd gelegenheid om na te teckelen.

Bij deze nu een oproep
Voor ieder die ringtraining zou willen volgen  meld je aan, bij voldoende animo kunnen we overleggen welke datums het beste geschikt gaan zijn.
Mail naar: noordbrabant.zeeland@teckelclub.nl
Graag je naam en emailadres vermelden.

Locatie: Dorpshuis het Kompas, Bovenstraat 18, 4741 AV in Hoeven.

Ringtraining 11 november en 6 januari

Los van boven staande oproep is er op 11 november en 6 januari de gelegenheid om ringtraining te volgen. We starten om 10.30. Je kunt je opgeven via email: noordbrabant.zeeland@teckelclub.nl . Aansluitend aan de ringtraining hebben we ook nog een middag activiteit van onze regio waar je natuurlijk ook van harte welkom bent. Deze 2 dagen is er gelegenheid om te lunchen voor eigen kosten. Wilt u daar gebruik van maken dan horen we dat graag een week op voorhand. ook dit kan op bovenstaand e-mailadres, graag het aantal personen dat mee wil eten vermelden.

23 september Beginselen van de jacht, zweetwerk

Omdat de teckel oorspronkelijk een jachthond is geven we de mogelijkheid om hiermee kennis te maken en dan het onderdeel “zweetwerk”, hierbij is het de bedoeling dat de teckel een vooraf uitgezet spoor volgt. Deze dag is voor personen en honden die nog geen ervaring hebben met jacht en/of jachtproeven. We komen deze dag samen om uiterlijk 9.30 uur op de parkeerplaats bij de Action aan de Baarleseweg 44 te Chaam waarna we gezamenlijk naar de locatie rijden. Interesse om deel te nemen aan deze praktijkoefening in het bos?
Meld je dan nu aan via noordbrabant.zeeland@teckelclub.nl met vermelding van je naam en naam van de hond, de kosten voor deelname zijn € 10,-. Er is maar een beperkt aantal deelnemers mogelijk.

14 oktober Strandwandeling in Zeeland

Al vele jaren maken we een mooie wandeling in de duinen en op het strand in Zeeland, zoals voorgaande jaren zijn er weer een korte en langere wandeling waar u aan deel kunt nemen. Samenkomst om 10.30 uur voor de langere wandeling en 11.30 uur voor de korte wandeling.
De plaats van samenkomst is de rotonde op de Kraaijensteinweg ter hoogte van nummer 162, 4328RD te Westerschouwen (Burgh-Haamstede). Bij de rotonde zijn er horecagelegenheden om op eigen kosten voor en na de wandeling te vertoeven, let op Strandpaviljoen Duinzigt (nr 162) is niet teckelvriendelijk.
We hopen u allen te mogen begroeten.

11 november Teckelbespreking in Hoeven

OP deze zondag hebben we keurmeester Nicole Horsten-Ceustermans bereid gevonden om een teckelbespreking te houden.
Tijdens de bespreking kijkt de keurmeester naar de bouw van de hond en hoe de hond beweegt. Deze bespreking is zeker niet alleen voor teckels die show ambitie hebben. Juist voor iedereen die iets meer over de bouw en gangwerk van de teckel en in het bijzonder over de teckel van zichzelf wil weten, is dit een interessante middag.
De teckelbespreking wordt gehouden in ’t Kompas, Bovenstraat 18 in Hoeven. De zaal is om 13.30 uur open, om 14.00 uur willen we beginnen met de bespreking.

Dezelfde dag verzorgen we in de ochtend een ringtraining vanaf 10.30 uur. Wil je nog even trainen voor een show, of wil je leren hoe je het beste je hond voor kunt brengen dan ben je hier aan het juist adres. Iedereen is van harte welkom. Voor de ringtraining graag even opgeven via email noordbrabant.zeeland@teckelclub.nl
Tussen de middag is er gelegenheid om gezellig samen te lunchen op eigen kosten, hiervoor moet wel uiterlijk een week vooraf worden opgegeven. Ook dit kan via email noordbrabant.zeeland@teckelclub.nl wel even vermelden met hoeveel personen je mee wil eten.


6 januari 2019 Nieuwjaarsreceptie met teckelbingo

We beginnen het nieuwe jaar traditiegetrouw met de nieuwjaarsreceptie met teckelbingo.
U bent allen van harte welkom met of zonder teckel.
Na de toast op een geweldig en ‘teckelig’ jaar starten we met de bingo.
Uiteraard zijn er  weer geweldige prijzen te winnen, maar de gezelligheid staat bij deze activiteit, meer nog dan bij andere activiteiten voorop. Wordt u een van de nieuwe gelukkige winnaars? De middag begint om 14.00 uur (zaal open om 13.30 uur) en wordt gehouden in het Kompas, Bovenstraat 18 in Hoeven.